Sjuk?

Idag vaknade jag upp och var superförkyld. Mitt öra värker, jag snuvar och har feber. Men det går ju inte nu! Jag som har VIPbiljetter till The Ark och ett viktigt grupparbete och göra. Och Eric som kommer imorgon. Då kan jag ju inte ligga i sängen hela dagen och vara sjuk. Det går ju inte. Dålig timing. Idag ska jag knapra c-vitamin!

Vår tid ihop

Det är nu sex år sedan vi började på högstadiet. På högstadiet var det alltid vi fyra som höll ihop i vått och torrt. Det är sex år sedan vi träffades. Vart har tiden tagit vägen!? Det enda jag vet är att vi har hunnit med mycket kul under våra år tillsammans. Vi har hunnit med att ha katastrofala frisyrer, illrosa läppstift och magtröjor. Men vi har också hunnit med att skratta så mycket att vi har fått ont i magen. Tillsammans har vi delat det mesta. Glädje, sorg, smärta och saliv (ehm?).  Men vi fyra delade även vår gymnasietid tillsammans.

På gymnasiet så lärde vi också känna flera minnesvärda personer som sedan dess har funnits vid våran sida, Josefina och Effi. Men vi har också haft roligt ihop med tjejer som Sassa, Sandra och Sofie. Gymnasietiden skulle jag beskriva som fartfylld med mycket skratt och fester. Jag minns den som en lycklig tid. Särskilt kul hade jag det sista året på gymnasiet, då vi fyllde 18 och kunde springa ute på krogen varje helg.

I söndags när vi skulle ha vår minnessamling kunde jag tyvärr inte komma, men jag tänkte ändå motivera mitt minne som jag bidrog med. Jag valde två bilder från dagen vi tog studenten. På studentdagen skrattade vi oss lyckliga i solens sken och hela tiden var det fläkt och färd. Fest var belöningen för våra prestationer. Jag ser studenten som en lycklig, fartfylld dag med mycket skratt och fest.

Precis som våra år ihop på gymnasiet.


33910-57
33910-56
33910-55


Fest?

Igår var vi ute och gjorde stan osäker! Nej... Igår tog vi det rätt lugnt. Var hemma hos Malin, min nya klasskamrat, tillsammans med en del andra klasskamrater och lagade tacos och spelade Nintendo Wii. Det var mysigt. Sen drog vi också till Trappan där vi fick godis. Lakrits. Vi hade delade åsikter om det. ;) Ett litet besök på Bishop och sen gick vi hem. När jag mötte upp grabbarna sen var dem rätt packade. Allihopa. Det borde varit jag, jag är ju den som skulle festa. ehehe. Men ikväll är det fest igen! Dock skippade jag lekarna på dagen. Jag laddar upp ordentligt inför tårtbakartävlingen på måndag! ;)

Universitetet

Universitetet! Började i måndags och sedan dess har vi haft jätte kul. Jag har nog aldrig tidigare pratat med så mycket människor på en och samma vecka. Mina klasskompisar är jätte trevliga, och det är ju bra. Jag gillar ju trevliga personer... Ikväll ska vi laga mat, spela nintendo wii och sen kanske dra till Cromwell. Full aktivitetet hela tiden. :) Jag trivs.

Puss


Öland

Vi drog till Öland för några dagar i början av veckan. Vi lämnade det gråa och regniga Norrköping för att mötas av sol och värme. Iaf, höll solen i sig för en dag. Typiskt. Vi fick iaf bada då så det var rätt skönt. Även fast Eric var livrädd för maneterna. Det var väl mest det vi gjorde. Låg på stranden och pratade, shoppade eller klättrade i raukarna. Hur som helst var det ju mysigt. Till nästa sommar hoppas jag dock på att dra till Öland med vännerna. Vad säger ni om det? ;) Sol, party och bad för någon vecka.


strand

13 augusti 07

De senaste veckorna har det hänt en hel del. En hel del bus. Nästan lite för mycket bus för att jag ska kunna skriva ner allting. Därför nöjer jag mig med att sammanfatta det hela med att det har varit väldigt kul. Jag är glad över att jag har sånna toppenvänner.

Puss!

Livets mening

Igår hade vi Erics bror Greg på besök. Vi spelade en hel del tv-spel på dagen. Resident Evil, Zelda och tennis. Nintendo Wii är toppen. Till kvällen serverades det kräftor, vilket är en mycket uppskattad tradition enligt mig. Dock hade amerikanerna Eric och Greg aldrig smakat på kräftor. De tyckte det var väldigt underligt. Under middagen skrattade jag jätte mycket åt deras konstiga sätt att försöka få ut köttet ur kräftan. De försökte slå, knäcka och dra sönder den stackars kräftan. När pappa sedan öppnade upp kräftan helt och åt den så såg de helt skräckslagna ut. Haha. Jag tror iaf att de tyckte det var ganska gott trots allt. 

När vi ätit klart så skulle vi hem till Karros nya lägenhet. Vi skulle förfesta lite för att sedan gå ut. På vägen till Karro så kom det fram en man som var 48 år. Han frågade oss vilket fotbollslag vi höll på. Jag som egentligen inte är särskilt intresserad av fotboll så IFK. Jag menar, även fast jag är mer inne på motorsport så kan jag ändå inte hjälpa att bli imponerad av deras framgångar i år. Mannen övertalade mig om att det var Sylvia som jag skulle hålla på. Sedan gav han mig en Sylviatröja. Han berättade att han hade köpt fotbollströjor för 4400kr och att han gav dem till vackra kvinnor som han såg. Hitills hade han gett bort 11stycken. Sedan tillade han också att hans 29åriga fru förmodligen inte skulle bli särskilt glad när han kom hem och berättade vad han hade gjort. Haha. Han sa sedan också att Eric borde vara väldigt lycklig som har mig som flickvän. Jag höll med. (Jag menar, jag är ju faktiskt en rätt bra flickvän.) Mannen talade sedan även om livet, och sa att det viktigaste i livet är att sprida kärlek. Han pratade om livet, kärleken och döden. Han sa att han skulle dö år 2011, och sedan tillade han att jag skulle få många stjärnor i himlen. Det var en intressant man, även om han inte var helt nykter... Haha. Men jag tror ändå att hans teori är rätt. En av de viktigaste delarna i livet är att sprida kärlek.

Hösten

Idag är jag trött. Trött på det mesta. Trött på att sommaren aldrig kommer hit mer än ett par dagar i taget. Snart är hösten här. När hösten är här så känns det som att allting börjar om igen. Ny skola, ny tid. Är lite nervös inför att börja skolan igen, men det känns skönt att jag kan hoppa av när som helst utan att det gör någonting. Andra saker som faktiskt är bra med hösten är också de mysiga kvällarna i soffan tillsammans med tända ljus, en varm filt och trevligt sällskap. Bäst är det också om det ösregnar, så man inte får ångest över att man inte tar tillvara på det fina vädret. Men de dagar som det väl är fint väder är det ju givetvis skönt att ändå vara ute och andas in den krispiga höstluften. Jag älskar höstpromenader i skogen de tidiga söndagsmornarna. Jag tycker faktiskt att till och med pensionärsbingon i vrinnevi är mysig. Det finns många saker som är bra med hösten, även om det kan kännas lite förvirrande när den väl kommer. Än så länge kan vi dock njuta av sommarens sista tid.

Puss


Ledighet

Hej! Nu är jag dålig på att blogga igen. Och ni är dåliga på att kommentera. ;)

När man är ledig tappar man dygns och veckorytm. Man uppskattar inte helgerna och ledigheten alls lika mycket. Det ska bli skönt att börja på universitetet och få lite rutiner i vardagen igen. Men först vill jag ha mera fester, mera sol och mera bad. Veckan som kommer räknar jag med en hel del party på augustiveckan. Eller vad säger ni brudar? ;> Nästa vecka åker vi nog till Öland, om vädret tillåter. Om jag inte får lite riktig sommar snart så flyttar jag. 
 
Puss