Sommarkomplettering

Eftersom att sommarvädret varit så dåligt på sista tiden så bestämde Effi och jag oss att vi skulle ta en tur till Norrköpings populäraste glasställe Halvars för att få lite sommar i våra liv iaf. Glassarna var toppen. Halvars dem kan. :) Sen gick vi också till Emelie och spelade Nintendo wii. Det var kul. Jag vill ha ett eget. Undrar om Emelie kommer ha träningsvärk efter hennes spelande.. Sen såg vi visst också Match Point. Bra film, även om Emelie inte gillade slutet ;)

image50

Inlägg tillägnat Rasmus


Hej! Det här är min snygga kompis Rasmus. Han kommer i en lyxig förpackning tillverkad i Sverige. Hans specialiteter är att göra volter på kartbanan och få tjejer på fall. En annan bra sak med Ramus är att han endast kräver ytterst lite underhåll (max 10minuter/dag, om ni förstår vad jag menar. ;) ). För att ta kontakt med min snygga kompis Rasmus så hänvisar jag till;
[email protected] ;)


image49

Festen

I måndags var det fest. Fest i en mysig lokal som Karro och Robin hade ordnat. Hela kvällen var väldigt kul och det spelades twister och dracks bål. Vi fick också en lektion i tyska eftersom att det fanns två tyskar där. Jag försökte lära tjejerna alla mina kunskaper om det tyska språket. Becca hade lärt mig frasen "auf dem bet nor!", vilket jag försökte förmedla vidare. Dessvärre var det ingen av tjejerna som sen kom att använda frasen på någon av tyskarna. Kanske var lika bra det, lr vad säger ni? :)

Puss!

Ett liv utan nätter och dagar

Nu när det är lov så blir jag alldeles virrig. Jag har ett liv utan nätter och utan dagar. Jag blir inte trött så tidigt på kvällen längre, och jag sover bort halva dagen. Men det är också skönt att känna friheten att man kan göra vad man vill. Problemet med att inte ha regelbundna måsten varje dag är dock att man också blir lite lat. Man gör inte allt det där man borde. Men jag antar att det är vad jag skulle kalla semester, att ta dagen som den kommer. :)

De senaste dagarna har jag spenderat ihop med vänner. Träffade bl.a. Becca som jag inte sett på jätte länge. Karro var också med, och det kändes lite som back in the days. Jag hade kul, även fast kladdkakan smakade som pannkaka ;) Jag har också gått på utomhusbio med en del kompisar. Vi såg på Happy Feet. Dock var inte mina fötter lika glada som pingvinens, för jag höll på att frysa ihjäl. Det gör jag alltid där. Ska ta med mig en sovsäck och en dunjacka till nästa gång.

Ikväll blir nog myskväll kanske. Eric kommer hem snart och jag planerar att laga någonting gott och sedan mysa med en film. Passar bra när jag äntligen är ensam hemma för en gångs skull. Jag längtar efter att flytta hemifrån! :)

33910-44
33910-43

Biljarddejt!

Jag har spelat biljard. Biljard med Eric. Förra gången vi spelade ihop så blev jag så sur för att jag  inte kunde få i "bolljäklarna" i hålen. Men den här gången var det annorlunda. Jag spelade relativt bra! för en nybörjare iaf. Jag fick iaf i bollarna i hålen den här gången. Det var mysigt och efter det så mötte vi Nick och Greg och satte oss i gräset där dem skulle dricka öl. Öl är inte särskilt gott, faktiskt. Det hela blev en mysig dag iaf, och enligt Eric var vårt biljardspelande det närmsta vi kommit en riktig dejt iaf. Haha.

Puss!

33910-40
Puff2
Puff1

Kubb, biljard och världens bar

Igår när jag kom hem så hade jag världens huvudvärk. Dels från fallet från den äppelätande hästen och dels från att inte ha fått tillräckligt med sömn. Jag somnade och någon timme efter det så dyker Karro, Robin, Nick, Kim, Karin och Greg som en trevlig överraskning upp utanför min ballkong. Haha. Karro och jag råkade ut för lite misskommunikation, men det var ok ändå. Vi spelade kubb, Kim blev full, och sen gick vi till biljardcafét. Killarna är galna i biljard. Jag och Karro förstår inte riktigt hur det kan vara så roligt, så vi satte oss och bläddrade i några tidningar och pratade. Det var trevligt, även fast jag var så trött. Sen drog vi också till världens bar för omväxlings skull ;). Vi spelade kort och drack cola. Hela helgen har kännts som en väldigt lång dag. Haha, men det var ju bra iaf. :)

Puss!

Nya äventyr!

I fredags så drog jag, Jossan och Emelie till Sandra för att det skulle bli fest hos en kille som heter Martin. Sandra bor ute på landet där det var jättefint överallt. Hemma hos Sandra drack vi vin och cider samtidigt som vi gjorde oss i ordning. Sen shottade vi också vodka, vilket inte alls var lika trevligt. Eheh. Sen åkte vi till Martin på fest. På festen fanns ett helt gäng bönder, som Sandra yttryckte det. De var trevliga och roliga iaf. Jossan sa en hel del roliga citat, men om jag skvallrar om dem så kommer hon nog tyvärr att halshugga mig. Hahaha. Tydligen lovade vi också killarna att vi skulle med till både visfestivalen och lustgården. Ett annat populärt ämne för kvällen var även ankmössan. Alla borde ha en ankmössa. Iaf, kvällen blev kul och vi somnade ungefär vid 4a tiden. Dock väckte Emelie mig vid 5 igen och ville att vi skulle gå upp. Jag vet inte riktigt om hon mest yrade lr var seriös. Eheh. Hela morgonen höll vi på att vakna ungefär en gång i timmen också, så den natten blev det inte mycket sömn iaf. Men det är ok!

När vi väl vaknade vid 10-11tiden så sken solen och det fanns inte ett moln på himlen. Vi åt en välbehövd frukost och sedan gick vi ut för att rida Sandras islandshästar. Hästarna var söta men livsfarliga. Jag bestämde mig ändå för att trotsa min hästrädsla och hoppade upp på hästen. Dock var hästen äppelsugen och hans äppelbegär övertrotsade min vilja att stanna hästen. Så hästen åt äpplen och var glad, men jag flög av hästen bakåt och var mindre glad. Jag slog i bakhuvudet och hade jätteont resten av dagen. Haha. Som sagt, hästar är mycket farligare än motorsport. Jag vågade mig iaf upp på hästen sen en gång till igen. Så tuff är jag. Några som dock var mycket tuffare var ju de andra tjejerna som redan red som om deras förnamn var Malin Bayard. ;) Iaf ur min synvinkel. Det var iaf kul. Idag så är mina axlar helt brända dock. Jag borde lära mig att använda solkräm. Det blir mitt mål för den här sommaren. ;)

1009060403 


Mer om västkusten...

Gun är faktiskt ett roligt Xboxspel. Men vad som är roligare är faktiskt Raze's hell. Man är då ett läskigt monster som får skjuta små djur. :) När Eric spelar tvspel ser han lika uppspelt ut som en 5åring som precis fått sitt lördagsgodis.

Under min tid borta har vi också hunnit med ett besök i Göteborg. Dagarna uppfylldes med diverse aktiviteter. En dag vandrade vi t.ex. genom regnskogen och genom undervattenvärldarna. Det var mysigt och intressant, och den som varit i gbg vet förmodligen att det är Universeum jag pratar om. Vi hann också med en hel del shopping och så hittade vi ett mysigt café som vi spenderade flera timmar på. Samma dag så far vi även vidare sen till Borås. I Borås blev vi ju också självklart lockade av H&M's outlet som finns där. Jag hittade en snygg rosa bikini och en tröja. Sen var vi även på Ellos outlet där jag hittade en skinnjacka. Det har jag ju letat efter jättelänge. :) Efter det så var nog Eric tröttare än någonsin på shopping. 

Men shoppat har inte varit det enda vi gjort under vår Västkustsvistelse. Vi har också myst en hel del, vandrat vid havet och druckit cider. Jag och Eric gav oss också på att vi skulle lösa korsord på egen hand. Vi lyckades faktiskt en gång, så vi blev rätt stolta. Men dock minskade den stoltheten när vi stängde igen tidningen med korsordet och såg att det stod "Frida" på framsidan.. Suck. Det hela har iaf varit en väldigt bra vecka med mycket shopping och mys. Det är så bra med Eric, för vart jag än befinner mig med honom så känner jag mig alltid hemma. :) Det är en bra känsla. Thx sweetie.  

Puss!

Kroko

Västkusten och gekås

Nu har jag kommit hem igen. När jag kom hem ifrån jobbet i fredags så hade mamma och pappa styrt om planerna. Tydligen hade de fått för sig att det skulle bli bättre väder på västkusten än på öland. Jag vet inte om det egentligen var bättre väder, eftersom att det har regnat i princip hela tiden, men det sägs ändå att det har regnat mer på öland. Regn, regn, regn. Vi fick iaf se solens ansikte en dag under tiden vi var borta. Då kunde jag faktiskt springa till duschen i korta shorts utan att förvandlas till en blå ispinne. Så det var ju alltid bra. Dock kändes det som ett hån förut när vi kom tillbaka till Norrköping. Solen sken och det var varmt. Suck. Jag tror att Jossan och Becca är vädertjuvarna. Vänta ni bara. ;)

 Vad har vi gjort mer då? Vi började med att åka och shoppa på Ullared, Gekås. Eheheh. Jag fick kämpa hela dagen med att hålla Erics humör uppe. Ibland känns det som att gå och shoppa med ett litet barn som inte klarar av mer än 15 mins shopping utan att bli på dåligt humör. Jag tror dock att jag klarade att hålla hans humör uppe iaf, och det hela resulterade i 5 timmars shopping. 5 timmars shopping är dock inte så mycket om man slår ut det på alla timmar som jag har spelat GTA med honom på Xboxet... På Gekås hittade jag iaf några kläder, som shorts, tröjor, en klänning och lite sånt. Vi hittade också tre Xboxspel som ska bli kul att köra. Eric sitter som frälst framför TV'n just nu och inviger det nya spelet "GUN". Typiskt killspel. Jag hittade också en superparfym som jag blev kär i. Dock hittade jag mycket annat fint och bra på Gekås också, men det fanns inte i mina storlekar. Det känns lite som att shoppingen där är en stor tävling. Liksom, man får tackla sig fram bland alla shoppinggalna för att nå fram till kläderna. Sen handlar det förmodligen om vem som kan hitta snyggast kläder till bäst priser. Jag tror att vinnaren är den som har det största shoppinglasset på vagnen vid kassans slut. Iaf, Gekås var en upplevelse i sig. Nu ska jag faktiskt sluta uttråka er och gå iväg och spendera lite kvalitetstid tillsammans med mitt Xbox. Så god natt! <3


En dag kvar

Nu har jag precis kommit hem från jobbet! Gissa vad jag gjorde idag då? Jo, ogräsrensning. :( Men imorgon så här dags har mitt sommarlov börjat! Det kommer bli så jätteskönt. Yeey. Jag hoppas att solskenet håller i sig bara. Åh, känns som att jag hela tiden pratar om vädret. Kanske har jag en framtida karriär som meterolog? Anledningen är iaf att jag längtar galet mycket efter sommar och sol. Sommar på riktigt. :) <3

Snart bär det av till Öland! <3

Nu är det bara två dagar kvar på jobbet. Yey! Sitter hos Karros med fem skrikiga killar som spelar tvspel. Väntar på att få gå hem och duscha. Karro är inte ens hemma. Dålig stil Karro! ;> Fyy. Istället får jag underhålla mig med hennes dator som inte ens har MSN. Huh. Jag har hela tiden trott att ingen läste min blogg, men idag så hittade jag vart kommentarerna hamnar när någon skickar någon. Det betyder att några faktiskt läser min blogg ibland. :) Tack.

Igår hade jag lite filmkväll hemma hos mig. Eric, Karro, Keski, Effie, Kim, Nick, Karin och Greg var där. Vi såg på "Children of men" lr vad den hette och även Gilmore Girls. Jag somnade innan filmen var slut dock. Haha. Jag gör alltid det. Eric blir galen. Jag tror iaf att de flesta tyckte att filmen var bra? :)

Snart är det helg igen! Då åker vi till Öland på lördag morgon. Vi ska bo i en husbil. Men jag tror att jag och Eric smyger med ett eget tält. Pappa snarkar så mycket att hela husbilen skakar. Jag brukar alltid ligga vaken tills jag är så uppretad att jag skäller ut honom och sedan går och lägger mig och sover i bilen istället. Men nu sover vi ju redan i bilen alltså. I husbilen. Jag hoppas på riktigt sommarväder och sol. Jag hoppas också att Jossan och Becca har jättebra väder i Stockholms skärgård där dem är nu. :) Det kanske är ni som har lånat det fina vädret? Jag skulle också vilja åka till skärgården. Jag vill fiska, grilla, sola och bada hela dagarna. Hoppas ni har det toppen.

Puss!   

Erics stadsäventyr

Grattis Simone! <3 yey. www.soma.blogg.se.

Skönt att få ha sovit ut igen. Igår var en händelserik dag! Eric och jag sprang på stan och letade kläder och skor. Jag hade fått ett presentkort på Gina Tricot på 600kr i födelsedagspresent, så jag hittade ett par snygga jeans iaf. Men mitt uppdrag att hitta skor blev inte genomfört. Ska förmodligen iväg och fullfölja uppdraget snart. Eric brukar alltid gnälla så mycket när jag drar med honom på stan, men jag tror att han trivdes rätt bra ändå, trots omständigheterna. Det var en 55årig tant som kom och raggade på honom. Sen gick han in en glasdörr och jag skrattade så mycket att jag fick kramp i magen. Haha. Efter det gick jag o Karro o fikade medan pojkarna svek oss för att spela biljard. Har aldrig förstått grejen med biljard riktigt. På kvällen gick vi till Karro o Effi o Kim kom sen också. Vi såg på film och myste. Tack för en bra kväll va :)