Mitt i ogräsdjungeln

Snart är det freeeedag. Fredagar är underbara och det ska bli toppen med ledighet. Friday i'm in love. <3  Idag har varit en rätt ansträngande dag på jobbet. Jag fick krypa genom ogräsdjungeln. Men i djungeln fanns tydligen läskiga monster som skrämde livet ur mig. Eric och Kim dök upp bakom min rygg när jag bekämpade ogräset som mest. Jag flög förmodligen en meter upp i luften och mitt hjärta dunkade hårt i flera minuter efteråt. ehehe. Annars så har allt annat fungerat rätt bra. Bara 6 dagar kvar på jobbet. Huh.

En annan sak jag inte riktigt förstår är ju också att det alltid regnar efter att jag har jobbat. Aldrig när jag jobbar. Jag skulle bli lycklig om det var tvärtom, för när det regnar på jobbet så slipper jag ogräset och får istället skura trappor. När jag får skura trappor blir jag lycklig. hih. Nu ska jag duscha och sen ska jag träffa Simone.


Onsdag

Onsdag igen. Onsdagar brukar vara ganska sega eftersom att man är trött efter att ha jobbat i 2-3 dagar och sen har 2-3 dagar framför sig. Är det någon som vet varför man brukar kalla det för lill-lördag? Iof har den här dagen börjat relativt bra. Ingen ogräsrensning iaf. Har också tillbringat några timmar på stan med Karro o Wivi, samt fått mitt hår klippt. Men sen när jag kom hem så fick dagen en oväntad vändning. Folk ändrar planerna i sista sekunden och jag har ingen chans att hänga med i de nya svängarna. Det känns som att ingen riktigt bryr sig liksom. Skulle mest vilja krypa under täcket och sova tills imorgon. Men det går ju inte riktigt, för What about Brian är ju faktiskt på TV ikväll. Kanske får min dag ännu en otippad vändning. :)


25 juni 07


HEJ! Nu är det sommar och solen skiner. Iaf idag. Ska bli regn resten av veckan... Fast vi kan ju alltid hoppas på att vi också får ta del av den väldiga hettan som drabbat södra europa, det sägs att den kommer hit i början av nästa vecka. Fast självklart så får det ju inte bli för varmt, som i bl.a. Serbien där 20 personer dött av värmen. Jag önskar mig mer en underbar ligga-på-stranden-och-njuta värme. Särskilt om vi nu åker till Öland nästa vecka.

Jag har nu haft 3 veckor av sommarlov sen jag tog studenten i början av juni. Fast egentligen är det ju inte riktigt sommarlov jag har ännu, för jag jobbar ju faktiskt i 2 veckor till. Jag jobbar som fastighetsskötare på HSB, för er som inte visste det. Fast när jag säger fastighetsskötare så innebär det egentligen professionell ogräsbehandlare. Jag får mest ligga i rabatterna hela dagen. Jobbet är rätt kasst men jag får ju iaf trevligt lunchbesök. 

Veckan som varit har varit väldigt händelserik. Veckan började med att jag åkte till strömsholmen och fick vara huvudkaraktär i en reklamfilm. Det var kul och vi fick gratis mat och vin. Jag träffade en hel del intressant folk och efter inspelningen satt vi drack öl och cider samtidigt som vi såg ut över strömmen och lyssnade till trubaduren Kristian. Han är väldigt imponerande. Mina herrar som var med mig fick nog dock lite för mkt o dricka... Men de var roliga ändå, som alltid. Det var en härlig, varm sommarkväll. Vi fick ta del av både strålande solsken, ösregn och åska. 

Bra väder fick vi också dagen efter då vi åkte till Linköping för att tävla i motorsport. Eric var där som min hejarklack. Viktor, jag och Anders gjorde hemliga planer på hur vi alla tre skulle nå pallplats. Grabbarna körde bra och följde planen, men ock blev min pallplats snodd och jag slutade på en 4e plats. Men det var ok. Jag var rätt glad ändå. Eller, jag blev ju inte skitsur iaf. Framsteg huh, Simone? 

På torsdagen fyllde jag 19 år! När jag kom hem åt vi pizza och jag blev firad av min familj. Fick bl.a. ett Playstation Portable, en mobil och ett presentkort på en makeup lektion. Till kvällen hade jag hade hoppats på solsken eftersom att jag hade planerat att ha grillfest. Grillfesten fick dock bli inställd, men jag bjöd ändå hem mina vänner på glass, maränger och chokladsås. Det var gott, och vi var säkerligen på väg mot ett glassrekord. ;) MItt födelsedagsfirande innehöll iaf lite alkohol. Jag och Jossan mixade smultrondrinkar men det var inte så gott såhär efter studentveckan. Det hela blev dock inte riktigt partyparty eftersom att mina föräldrar var hemma, men jag hade en jättekul kväll iaf. Jag somnade dock redan vid 1tiden eftersom att jag hade varit vaken sen 5.30. Förlåt sällskapet. :)

Sen kommer vi till midsommarafton. Midsommarafton var rätt segt. Vi grillade lite och åt jordgubbstårta. Sen åkte vi till Söder i ösregnet. Festen där var lite seg, men ändå rätt mysig. Vi blev dock inte kvar så länge så jag och Eric åkte hem och låg och pratade en lång stund innan vi somnade med kläderna på. eheheh. För att avsluta mitt superlånga inlägg så kan jag iaf sammanfatta det hela med att det blev en vecka med högtryck men dock med växlande molnighet! ;) På alla sätt och vis. 
 
33910-24
33910-23
33910-22