29 november

- Lulu is my first girlfriend. I had an imaginary girlfriend before, but she left me.

Haha.

jul

Hej. Ge mig jul tillsammans med lite tända stearinljus, pepparkakdoft och ett par kilo kärlek?


jul

28e november

Skriver ett arbete på engelska om fördomar, rätt intressant. Lite svårt och hitta fakta bara.
Har även haft en givande konversation med en man i 40års åldern på biblioteket, sedan kom en tant och la sig i. Men ja, hon var också  trevlig. ^^,


Den farligaste av våra fördomar är tron att vi inte har några. – Veikko Koskenniemi

Astrologi

Jag har läst i ett par astrologi böcker förut. Det mesta var helt klockrent.
Jag kände direkt igen mig med beskrivningen att jag ständigt plockar med småsaker, skruvar på mig och alltid är i farten pga. att jag är enormt rastlös. Beskrivningen på vad som fascinerar mig mest stämde även in under att andliga och intellektuella sysselsättningar intresserar mig - och så givet en tillfällig flirt eftersom att jag alltid är i farten och håller mig sällan till en och samma människa. Slutligen pratar jag alltid och hela tiden, även om jag tråkar ut min omgivning till max.

Läste även lite om Emelie som befinner sig under jungfruns tecken, eftersom att jag vet att du gillar astrologi. :) Jag skrattade rätt länge åt hennes främsta beskrivning som lyder att jungfruar är de mest prydliga, renliga och granntyckta människor som finns - men nästan alltid tilldragande charmiga och mycket blygsamma. Jungfruar sitter sällan stilla utan far omkring i rummet och städar och plockar. Fanns även en beskrivning att hon även är korrekt, behärskad, logisk och nogrann med ett sinne för detaljer. En nackdel är dock att en jungfru alltid hittar saker att kritisera, främst på sig själv och även på andra. En jungfru kräver perfektion i allt.  

Okey, sedan finns det en hel del klockrent för Becca som är skytt. En skytt utstrålar en flirtig värme och en livlig entusiasm, samt har ett härligt öppet sätt. Dina kläder talar om att du inte bryr dig om vad du gör för intryck på andra, snarare för att du vill nå dina egna mål. Du är även tolereant och ger frihet samt kräver frihet i din tur. Du uppfattar snabbt huvudlinjerna i ett projekt eller problem, men detaljerna tråkar ut dig. (lala, matte.). En skytt vet även att den kan skratta åt livet, den glada entusiasm och positiva inställningen gör att du kan lätta upp allt för din omgivning. 


27 november, 23.45

Idag har jag befunnit mig i ett moraliskt dilemma. Mitt kusinbarn som är lite kär i mig, fyllde 6år, och ringde personligen hem till mig igår och bjöd in mig på kalas. Samtidigt hade Simone och ett 10tal kompisar planer på att sticka till Café Swartz på "Poetry slam". Hm. Slutade med att jag ändå gick till Jakobs kalas, och dog av tristess. Det var nog värt det ändå. Även om jag hellre hade suttit tillsammans med några av mina bästa vänner på ett rökigt café. Jag är nog jäkligt sällskapssjuk.


Tjejsnack vecka 48.
Jul, jul, strålande jul!
1. Vilken är din favorit bland julsångerna? - The Beatles- Last Christmas
2. Sänder du många julkort, alltså riktiga? - Har planer på att göra det i år iaf :)
3. Plastgran eller äkta vara? - Äkta
4. Vilken är din favorit bland juldekorationerna, gran, tomte osv.? - Snökulor och glitter
5. Vem är din favorit bland tv:s julvärdar? - Arne Weise eftersom att det är tradition


27 november

Ikväll har jag haft ett 8tal kompisar här hemma. Vi har spelat poker, Keski vann. Sedan har vi lyssnat på musik, poppat popcorn, pratat, firat första advent samt spelat Twister. Väldigt kul faktist. ^^,


Twister- JKTwisterTwister- EJB

23 november

Sista avsnittet på the OC idag. Simone, Jonte och Elin var här och såg det, samt invigde vår nya soffa. Den är mys, men nu ska dom renovera hela vardagsrummet verkar det som, hm.
Imorgon får jag nog sova ett par timmar längre än 7.00, det ska bli skönt. Sedan ska jag prioritera min matte främst, även engelska och lite geografi. Sedan ska jag ju även städa mitt rum o så, för ett 10tal kompisar kommer hit på pokerkväll på lördag. Kan bli riktigt kul. Time for sleep. <3

22 november

Idag började min dag skitkasst. Jag försov mig 30min, jag hade sedan sönder hårblåsen samt hade jag tappat bort mina nycklar. Kom 40min försent till skolan där vi skulle arbeta med geografi A, men möttes ändå av Emelie o Becca som var på lika bra humör ändå. Thank you. :)
Ett par timmar efter min ankomst fick jag även tillbaka mina nycklar, vi gjorde klart geografi A uppgifterna och även hade en intressant svenska B föreläsning. Den kursen lär bli bra.
När jag sedan kom hem vid 17.40 fick jag en ny hårblås av pappa. <3<3
Jag sprang sedan iväg o tränade samt använde jag mig av konstgjord sol efteråt. Känner mig relativt pigg och fräsch nu. Dagens lösning är alltså; vänner, hårblås, träning, konstgjord sol.
Nu ska jag se på Joey och äta ordentlig kvällsmat eftersom att jag inte fått i mig nån riktig mat. As good as it can be. ;)




20 november

Gårdagen hos Melinda var riktigt kul. Alla var hypertrötta efter en 6dagars skolvecka vilket bidrog till att vi alla var väldigt lättroade.
Idag hade jag planer på att enbart vila och ta det lugnt. Men istället vaknade jag kl 8.30. Så det blev en dag med shopping istället. ^^, Saker blir aldrig som man tänkt sig.

Dagens låt; Mando Diao- Down in the past <3<3 


 

Tjejringen

Vecka 47.

Vilken färg förknippar du till:
1. Kärlek - Röd
2. Avundsjuka - Svart
3. Rogivande - Klarblå
4. Stress - Röd/Svart
5. Kvinnlig - Svart

19 november

Jag har varit på öppet hus idag. Både på min skola och på min föredetta skola Ektorp, som förövrigt är nyrenoverad. Simone och Felix höll tal. Simone var jäkligt lugn o gjorde det snyggt, medan Felix snubblade lite på orden men gjorde det snyggt ändå. Felix är cool.
Sofia, Ante, Jonte o Sanna var också med på öppet hus. Sedan hade vi öppet hus på min egen skola och då gick jag på en engelska lektion sedan var jag så rastlös när jag skulle jobba med matte, att jag pratade sönder öronen på Emelie o Sara. Förlåt!
Sedan gick jag o Simone på stan, först mötte vi Effie och sedan Becca, Lill-Becca, Karro, Sanna och Saga.
Men jag hittade ingen tröja eller någonting. Trisst.

Ikväll ska jag minsann till Melinda, dit kommer även Cissi, Elin, Jonte o Simone. Pokerkväll tror jag. Värsta grejen.


18 november

07.36
Okey, prov om  25min. Nerverna är utanpå kroppen och jag har knappt fått nån sömn.  ^^,
Skitsamma hur det går. Går det dåligt har jag iaf gjort mitt bästa och jag är bättre på andra saker.

-

Provet kändes bra och Sebbe i Idol var het som alltid. Han är överlägsen.


17 november

Om 45 minuter har jag prov i geografi. Jag är peppad och det ska bli kul. ^^,
Däremot är jag inte lika pepp inför naturkunskapsprovet jag har imorgon. Det kan bli finurligt att ta sig igenom.
The pussycat dolls måste vara världens patetiska tjejgrupp, och främst är det deras patetiska låt "Don't cha" som gör att de får stå på högst upp på pallen. 

Snälla Spice girls, kom tillbaka! Allt är förlåtet.  

22.11
Provet gick helt ok. Lite svårare än väntat dock. Imorgon är det Nk prov, och jag lär köra på det för våra lärare ställer så orimliga krav. Screw them. Har ändå pluggat en hel del, o jag känner mig rätt hjärntvättad nu. Stan med Simone imorgon också.





Zlatan

I natt hade jag en konstig dröm om Zlatan. Vi åkte bil tillsammans m ed några av mina kartkompisar.
Jag tycker att han förtjänade guldbollen i förrgår, trots all kritik. Han blir kritiserad för att han inte kom på galan, vilket jag tycker är fel att folk kritiserar honom för det. Zlatan spelar väl fotboll eftersom att det är hans liv, och inte för att behöva klä upp sig och gå på gala. Men ja, kritiken finns där för att aftonbladet är besvikna över att de tre främsta svenska fotbollstjärnorna inte dök upp, och det är dom som drar både publik och sponsorer. Då borde han vilket fall se det som positiv kritik. Whatever.

Dagens musik på repeat; David and the citizens <3

22.16
Ännu en kreativ skoldag avklarad. Känner mig rätt sliten nu, fast jag kanske inte borde vara det.
Blir liksom lite stressad av många uppgifter även om det inte är så himla svårt egentligen.
Jag fick ju en ny bok idag också! En astrologibok. Jag ska passa på att läsa den i helgen, innan mamma kommer att knycka den. Sen ska jag ju läsa Cosmopolitan i helgen också, för den är så bra. Och på fredag ska jag på stan med Simone o sådär. Imorgon är det dessutom den 17e november, dvs. 13 dagar kvar av november. Det är bra, för jag tycker inte om november. Time for sleep. ^^,

 
 



15 november

2/6delar avklarat av en av årets jobbigaste veckor. Imorgon bitti ska jag skriva klart min argumenteraderapport i Nk B, sedan ska jag plugga Nk B och geografi A resten av dagen. Jag tänker skjuta upp tyska, matte och engelska till nästa vecka - utan dåligt samvete.
Idag har jag faktist pluggat en hel del, och dessutom tränat med Emelie! Vi är rätt bra alltså.
Sedan såg jag på sässongens sista avsnitt av Desperate Housewifes. Men efter att ha träglats med serien sedan i somras så var inte slutet direkt chockerande. Imorgon väntar the OC <3. Kirsten lär överleva bilkrashen hon precis var med om, men sedan lär hon bli alkolist. Sedan kommer Ryan troligen  att få reda på vad Trey har gjort mot Marissa. 
Mischa Barton, som spelar Marissa har förövrigt bidragit med intressant läsning i kvällspressen ->
http://www.expressen.se/index.jsp?a=469882. Usch.

14 november

Dagen har jag tillbringat hos Becca, tillsammans med Emelie, och vi har skrivit vår regionsanalys. Lite bra vi erå. Börjar sakna MSN lite också, men mest bergman för han är så söt och rolig. ^^, Men det är ändå ingen idé att använda msn nu. Sms är dagens lösning.
I övrigt så hittade vi väldans söta bilder på Beccas dator. Jag funderar på att låta få bilderna utskrivna och sedan rama in dom. :) Kind of cute ->              
                      
33910-2

13 november


Helgen har varit rätt bra och avslappnande. I fredags var det släktmiddag och idol som gällde, och självklart var Sebastian hetast, men Agnes hållar sakta på att ta igen och vinner fler röster för var program.
På lördagen träffade jag Simone och vi hade en relaxkväll innehållande bastu, solarium, stearinljus och bubbelvatten. Sedan såg vi på Hitch med Will Smith.  ^^,
Veckan som kommer nu lär bli sjukt jobbig, för jag har sjukt mycket att göra i skolan.
Typ, regionsanalys, seminarium och prov i geografi. Sedan har jag matte prov att göra på onsdag, samt ett slutprov i naturkunskap på fredag. Lär bli jäkligt skönt efter den här veckan dock, så det kanske är värt att stressa mycket nu.

I fredags fick jag även Madonnas nya skiva, som faktist är riktigt kass. Fast jag fick även den senaste The OC mixen också, som faktist är relativt bra.
Men dagens låt blir nog trots allt Flipsyde- Trumpts <3 <3



Första inlägget


Mitt namn är Jennifer, jag är 17år och bosatt i Norrköping. Anledningen till att jag skriver är dels att rensa mina tankar och även notera händelser i mitt liv samt tävling och tränings resultat inom motorsporten. :)